Assebroek 050 35 33 40
Izegem 051 30 31 04
Juwelier Eversen te Assebroek (Brugge) en Izegem biedt een uitgebreid assortiment aan juwelen, sieraden en uurwerken van diverse kwaliteitsmerken.

Goudsmid Jan Eversen vervaardigt juwelen op maat en is gespecialiseerd in trouwringen. Naast een ruime selectie aan ringen van gerenommeerde merken, kan u bij Eversen terecht voor de creatie van unieke, handvervaardigde verlovings- en trouwringen. Het is mogelijk om aanwezig te zijn in ons atelier tijdens het maken van uw trouwringen.

Zin om de collectie trouwringen te ontdekken of een idee voor de creatie van uw ringen voor te leggen? Maak dan een vrijblijvende afspraak of vind juwelier Eversen op één van de trouwbeurzen.

Heeft uw juweel of uurwerk nood aan herstelling? Juwelierszaak Eversen voert alle reparaties, aanpassingen, reiniging, of het graveren van een tekst of foto vakkundig uit in eigen atelier.

In de kijker

CORONA-UPDATE!
AANKOPEN EN HERSTELLINGEN NOG STEEDS MOGELIJK!

Beste klanten,
De nieuwe maatregelen voor de strijd tegen COVID-19 heeft als gevolg dat onze winkels vanaf 27 maart 2021 enkel werken op afspraak.
Wij als familie zullen ook tijdens deze moeilijke periode, proberen jullie zo goed mogelijk te bedienen en te helpen met uw aankopen of herstellingen.
Daarom bieden wij jullie graag volgende alternatieven aan:

- AANKOPEN VIA ONZE WEBSHOP: https://www.webshopeversen.be/nl
Op onze webshop vindt u een uitgebreide keuze aan uurwerken en juwelen. Via deze weg is het zeker mogelijk om uw juweel en/of uurwerk aan te kopen.
Na betaling sturen wij uw bestelling naar u op of kan deze na afspraak afgehaald worden aan de deur van onze winkel.

- ETALAGES BLIJVEN OPEN:
Onze rolluiken zijn geopend zoals de normale openingsuren, hierdoor kan u onze collecties uurwerken en juwelen bekijken.
Heeft u interesse in een juweel of uurwerk? U kan ons steeds contacteren voor een afspraak!

- WIJ BLIJVEN UURWERKEN EN JUWELEN HERSTELLEN:
Ook tijdens deze periode kan u nog steeds bij ons terecht voor uw herstellingen. (Batterijen, pinnetjes, kronen, een nieuw bandje,…) Wij herstellen graag uw uurwerk of juweel!
Maak telefonisch of via mail een afspraak in een van onze winkels.

Wij hopen op deze manier u zo goed mogelijk en veilig van dienst te kunnen zijn.
Blijf gezond en zorg voor elkaar!
Familie Eversen

Telefoon Assebroek: 050 35 33 40 of 0474 82 32 98
Telefoon Izegem: 051 30 31 04 of 0496 55 49 13
E-mail: Info@eversen.be
Webshop: https://www.webshopeversen.be/nl
Facebook: Juwelier Eversen / Juwelier Eversen-Izegem
Trouwdagen 2021/2022

In april organiseren we opnieuw onze trouwdagen. Het uitzoeken van de perfecte trouwringen kan behoorlijk spannend zijn. Tijdens onze trouwweekends gaan we samen met koppels op zoektocht naar de perfecte trouwringen. We nemen hiervoor samen met u uitgebreid de tijd. Laat u inspireren door onze uitgebreide bestaande handgemaakte collectie. Samen werken we aan de hand van uw smaak en budget de juwelen van uw dromen uit. Vervolgens kunt u direct zien hoe uw trouwringen worden gemaakt.

Maak een afspraak en geniet van:

  • 20% korting op alle trouwringen
  • Ruime keuze aan ringen uit verschillende collecties
  • Liever iets unieks? Dan maken we een eigen creatie naar uw smaak en budget
  • Bekijk hoe uw trouwringen gemaakt worden in ons atelier